AJMC Verkoeijen – Migraine

Initialen van voor- en achternaam: AJMC Verkoeijen
Geslacht Vrouw
Leeftijd 55
Klachten: 3 a 4 keer per maand een migraine aanval van 24 uur. Daarnaast tussendoor ook hoofdpijn. Dit alles vanaf mijn 13de jaar. Functioneren op een normale wijze was tijdens de migraine aanvallen niet mogelijk
Therapie: Verwijderen van de amalgaanvullingen en vervangen door ”witte”
Effect: Door bovenstaand kan ik mijn werkzame en sociale leven, plannen zonder me te moeten afvragen of ik eea wel kan doen of dat ik het moet laten afweten vw hoofdpijn of migraine.
Verhaal:

Mijn mond zat vol amalgaanvullingen die over een aantal jaren een voor een verwijderd en vervangen werden door ”witte” vullingen. Gedurende die periode merkte ik dat de migraine en hoofdpijn aanvallen steeds minder werden.Ik geloof dat het in 2005 was dat er nog één amalgaanvulling was. Op 4 maart dat jaar heb ik mijn laatste heel heftige migraine aanval gehad. Kort daarop is de laatste amalgaan eruit gegaan en ik heb NOOIT meer een migraine aanval gehad. Sterker nog hoofdpijn heb ik sindsdien nog 2x gehad. Vroeger waren de medicijnen en de paracetamol mijn constante begeleider. Nu is het zo, mocht ik voor de een of andere reden eens een paracetamol nodig hebben moet ik op het doosje kijken of de houdbaarheidsdatum niet verstreken is.

Comments are closed.