ET – Vreselijke pijn

Initialen van voor- en achternaam: ET
Uw e-mail (verplicht) leoemmy@home.nl
Geslacht Vrouw
Leeftijd 53 jaar
Klachten: Vreselijke pijn.Kon niet meer functioneren zowel privé als op werk.
Therapie: diverse operaties en procaíne spuiten. Daarnaast behandelingen en medicatie door Senna Benmasoud.
Effect: Kan weer functioneren en genieten van het leven!
Verhaal:

Jaren had ik reeds gezondheidsklachten zowel aan mijn gebit alsook in de rest van mijn lichaam. Had diverse kronen en telkens weer nieuwe ontstekingen in de wortels van mijn tanden.
In 2010 besloot ik – samen met mijn toenmalige tandarts – dat het zo niet langer kon. Mijn tanden werden – op enkele na – verwijderd en ik kreeg boven een gebit. Toen begon de ellende pas echt. In het ziekenhuis in Heerlen werd ik van het kastje naar de muur gestuurd. Zowel de kaakchirurg ( een professor nota bene ) alsook de neuroloog konden geen oorzaak vinden. Ik werd met anti-epileptica afgescheept.
Via via kwam ik in contact met een homeopaat in Speyer( Duitsland). Hij verzocht mij foto’s van mijn gebit op te sturen. Toen hij ze zag concludeerde hij meteen dat het goed mis was in mijn kaken. Ik moest onmiddellijk hier iets aan laten doen. In eerste instantie heb ik me daar laten behandelen. Intussen bleek dat hier in de buurt ook iemand was die volgens dezelfde methode werkte, namelijk tandarts Abeling.
Ik ben zo blij dat deze mensen op mijn pad gekomen zijn!!!
Ik ben diverse keren geopereerd bij tandarts Abeling. Er staat nog een operatie aan te komen, maar ik mag nu al zeggen dat mijn leven 360 graden gewijzigd is. Ik kan weer alles doen, zowel op mijn werk als daarbuiten. Ik hoop dat het in de toekomst nog beter zal gaan!! Tandarts Abeling en Senna een welgemeend dank je wel en ik hoop dat jullie nog jaren kunnen doorgaan met jullie fantastische werk! Jullie hebben haart voor de zaak!!!

Comments are closed.