S.L. – Vermoeidheid

Initialen van voor- en achternaam: S L
Geslacht Vrouw
Leeftijd 48
Klachten: chronische vermoeidheid en geen zin meer om te leven
Therapie: alle dode tanden en kiezen verwijderd en het amalgaam verwijderd
Effect: ik heb weer zin in het leven en heb er ook de energie weer voor. Kortom ik ben gelukkig.
Verhaal:

Veertien jaar geleden zag ik het allemaal niet meer zitten. Als ik s morgens opstond voelde ik me nog meer moe als dat ik me s avonds voelde. Ik had alles om gelukkig te zijn, een lieve man en drie hele lieve kinderen. Alleen ik kon er niet van genieten. Na een wortel punt behandeling (waar ik twee dagen echt heel ziek van ben geweest) en het open boren van een oude, overigens pijnloze oude vulling, waar zo”n vreselijke stank uit kwam dat zelfs mijn oude tandarts er van weg draaide dacht ik dit kan niet goed zijn. Deze stelde voor om hier een kroon op te plaatsen omdat er jaren daarvoor al een zenuwbehandeling op gedaan was. In goed overleg met mijn oude tandarts heb ik er voor gekozen om eerst maar eens naar een andere tandarts te gaan. Dit is mijn redding geweest.
Via een arts ben ik bij Lex terecht gekomen en wat ben ik hier dankbaar voor en wat wil ik graag iedereen waarschuwen om geen zenuw behandelingen en wortel punt behandelingen te laten doen en amalgaam te laten verwijderen op een veilige manier. En dode tanden en of kiezen spreekt voor zich, geloof me.
Het klinkt misschien allemaal dramatisch maar dat is het ook want vaak voel je het en het sluipt in je lichaam als een sluipmoordenaar. In ieder geval het heeft mij gered en ik ben weer in staat om blij te zijn met iedereen en alles wat me dierbaar is. En niet overbodig om te zeggen, dank je wel Lex voor je wijsheid en kennis en inzicht.

Comments are closed.